ZALENOVERZICHT

Een ontdekkingstocht voert u van zaal naar zaal. Dekker Zoetermeer herbergt maar liefst 13 conferentiezalen tot maximaal 400 personen. In combinatie met de diverse feestzalen kunnen wij gelijktijdig 3000 personen ontvangen. Maar uiteraard zijn kleinere gezelschappen ook van harte welkom. Parkeren is geen enkel probleem met 550 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Zo begint de gastvrijheid van Dekker Zoetermeer al buiten.

Klik hier voor meer informatie over onze vergaderarrangementen.

Meranti, Iroko en Merbau

Deze grote vergaderzalen hebben uitzicht op het water. Afhankelijk van de gewenste opstelling hebben de 3 afzonderlijke zalen ieder een capaciteit van 20 tot 60 personen. Wanneer we deze zalen combineren wordt een maximum capaciteit van 275 personen in theateropstelling gerealiseerd.

Vuren, Grenen, Ramin en Boardroom

Dit zijn 4 kleinere vergaderzalen c.q. discussieruimtes. Afhankelijk van de gewenste opstelling is er ruimte voor 2 tot maximaal 20 personen. De boardroom, met aan twee zijden uitzicht op het water, heeft een vaste opstelling voor maximaal 12 personen.

cd-bar

De CD-bar is een mooie zaal met een maximum capaciteit van 70 personen in theater opstelling. Deze zaal is ook zeer geschikt om bijvoorbeeld een presentatie te houden. De zaal heeft een mooie bar, die tijdens de bijeenkomst aan het gezicht onttrokken wordt maar na afloop bijvoorbeeld voor een borreluurtje gebruikt kan worden.

cd-club

De CD-zaal is een grote zaal met een tijdens de bijeenkomst aan het oog onttrokken grote bar met een maximum capaciteit van 350 personen in theateropstelling. CD-bar en CD-zaal kunnen gekoppeld worden en hebben dan een gezamenlijke capaciteit van ongeveer 450 personen in theateropstelling.

Eiken, Beuken en Teak

 

Evenementenhal

De tennishallen van Dekker Zoetermeer zijn zeer geschikt om aangekleed te gebruiken voor congressen en feesten naar uw wensen.