vergaderen

Dekker Party & Businessevents is een erkende vergaderaccommodatie en daar zijn wij trots op! Onze moderne en functioneel ingerichte vergaderzalen bevinden zich in een sfeervolle omgeving, waarvan een aantal vergaderzalen uitkijk biedt op het water.

De 13 vergaderzalen bieden plaats aan gezelschappen vanaf 2 tot 450 personen. Voor grotere plenaire bijeenkomsten is het mogelijk om één van onze hallen te gebruiken (tot ca. 1100 personen). Deze bijeenkomsten zijn bij Dekker Zoetermeer uitstekend te combineren met het gebruik van subruimtes voor het geven van bijvoorbeeld workshops. De meeste vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning en kunnen worden voorzien van alle door u benodigde audiovisuele apparatuur. De medewerkers van de zalenservice staan u tijdens uw bijeenkomst met raad en daad ter zijde.

Er is ruime gratis parkeergelegenheid op ons privé terrein.

Klik hier voor meer informatie over onze vergaderarrangementen.

Capaciteit, zaalopstelling en zaalhuur

Vergaderonderbrekingen- en afsluiters

Vóór, tijdens of na uw bijeenkomst, als ontspanning of als onderdeel van teambuilding, kunnen wij tal van sportieve en (re)creatieve clinics en workshops verzorgen. De programma's zijn bedoeld om de deelnemers te laten kennismaken met een voor hen vaak onbekende activiteit. Bij elke activiteit krijgen zij instructie van een deskundige. Uiteraard kunt u uw programma uit meerdere activiteiten laten bestaan.Een aantal van de onderstaande activiteiten kan afhankelijk van het seizoen en het weer worden georganiseerd op ons buitenterrein of in een tennishal. Wij bieden zowel sportieve als (re)creatieve mogelijkheden. Hieronder treft u een aantal opties.

Sportieve activiteiten: squash, tennis, badminton, snooker, pool, darts, schermen, boogschieten, bowlen, tai chi of een skate-clinic.

(Re)creatieve activiteiten: percussie, schilderen, acteren, jongleren of "de kunst van het loslaten''.

 

Audio visueel

Dekker Zoetermeer heeft vrijwel alle audiovisuele apparatuur (geluid, spraak en beeld) in huis voor uw vergadering, bijeenkomst of presentatie. Mochten wij niet zelf over de gewenste apparatuur of hoeveelheid apparatuur beschikken, kunnen wij daarvoor zorg dragen in samenwerking met een professioneel extern bedrijf. Indien bij grotere bijeenkomsten onze gasten hier zelf met een extern bedrijf zorg voor dragen, is dit vanzelfsprekend met ons bespreekbaar. Ons bedrijf heeft inmiddels jarenlange ervaring met bijeenkomsten en grotere congressen en onderstreept het belang van juiste apparatuur en technische begeleiding van de bijeenkomst of congres.