squash

Dekker Squash is dagelijks geopend van 8.00 tot 24.00 uur. Op zaterdag is Dekker Squash geopend tot 18.00 uur, tenzij er evenementen plaats vinden. Bel voor de speelmogelijkheden ( 079-3684242 ). Op zondag is Dekker Sport in de periode van 1 april tot 1 oktober tot 23.00 uur geopend.

Om last minute te reserveren, dient u lid te zijn van onze Last Minute Club. Hierdoor heeft u, onder bepaalde voorwaarden, recht op zeer aangename kortingen!

Squashlessen ?

Bart van Agteren : 06-19080995

Mickos Youssef : 06-41975939

Tarieven baanhuur squash

U kunt telefonisch of aan de receptie een baan met een verhuurperiode van 45 min. reserveren. Er kan tot 3 weken vooruit worden gereserveerd. Op maandag t/m vrijdag tot 18.45 uur geven wij speciale kortingen aan jeugd tot 18 jaar en studenten. Het is mogelijk een vaste baan op een vast tijdstip voor langere tijd vast te leggen. Deze overeenkomsten worden uitsluitend afgesloten voor minimaal 15 weken en worden niet automatisch verlengd. U kunt uitzonderingsdata opgeven. Na het afsluiten zijn geen wijzigingen meer mogelijk.

Bijgaand treft u de tarieven van de losse verhuur en contracten van squashbanen. Naast de loss verhuur kunt u ook gebruik maken van één van onze squasharrangementen! Klik hier voor meer informatie!

Racketball

"De hype uit Engeland waait over naar Nederland!" Dekker Zoetermeer presenteert u de snelst groeiende sport uit Engeland! Racquetball is in 1949 ontstaan in de Verenigde Staten. De sport is echter helaas nooit bekend geworden! In Nederland zijn er slechts nog maar een aantal centra met de echte racquetball banen. Om de racquetball sport nieuw leven in te blazen is er in Engeland de nieuwe variant bedacht genaamd "Racketball". De nieuwe variant is in Engeland opgebloeid tot een zeer populaire sport en kan vanaf heden beoefend worden bij Dekker Zoetermeer.

Squashvereniging Dekker Squash

In 1995 werd de VERENIGING DEKKER SQUASH ZOETERMEER (VDSZ) opgericht door een aantal fanatieke squashers bij Dekker Zoetermeer. Zoals bij een vereniging hoort is, is ook VDSZ in het verenigingenregister van de Kamer van Koophandel geregistreerd en zijn statuten door een notaris opgemaakt. Daarin is opgenomen dat het dagelijks bestuur van VDSZ wordt gevormd door tenminste drie bestuursleden. Ga naar de website van Squashvereniging Dekker.

Squashladder weer van start!

Maandag 18 september start de eerste ronde van het najaarsseizoen van de Dekker Sport Connect & Play ladder. Meld je aan, en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd voor je, hier bij je club. Resultaten kun je laten meetellen voor de nationale SBN ranking. Download de iPhone/Android app ('squashladder') of klik hier.
Het laatste laddernieuws:

Soccersquash

Voetballers en squashers opgelet! 

SoccerSquash is de nieuwe sensatie op het gebied van (voet)balsporten! Deze snelgroeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie. 

Kortom, alle leuke dingen die voetbal met zich meebrengt, behalve de overtredingen!

last minute club

Speciaal voor de daluren kent Dekker Sport het LM Club lidmaatschap. Het is een laagdrempelig lidmaatschap voor onze gasten, dat kortingen tot 45% geeft. De LM Club geeft korting op baanhuur en tafelhuur. Uw medespelers hoeven dus geen lid te zijn. De korting geldt voor maximaal één speelperiode van uw sport per dag. U kunt reserveren voor een baan vanaf 15.30 uur de dag voorafgaande aan de huur.

Wilt u langer spelen en ook dan de korting kunnen krijgen dienen er meerdere passen aanwezig te zijn. De korting geldt niet in combinatie met andere acties. Het betaalde lidmaatschap geldt voor één jaar. De gratis lidmaatschappen hebben een looptijd conform het lidmaatschap, waarop ze worden verstrekt. Voor vele van onze vaste gasten, zoals TVDR leden, squashleden, bowlingleden (BDZ) en wintercompetitie spelers is het LM Club lidmaatschap gratis. Een gast kan maximaal 1 geldig lidmaatschap per persoon hebben.