snooker & pool

Het centrum beschikt over 5 snookertafels en 7 pooltafels. Ook is hier een rookruimte aanwezig. Het snookercentrum beschikt over een zeer gezellige bar waar heerlijk geborreld kan worden. Ons snookerpersoneel legt u graag de spelregels uit.

Voor meer informatie over eventuele borrel mogelijkheden en/of snookerinstructies kunt u contact opnemen met de receptie, hiervoor belt u met 079-3684242 of direct met de snooker 079-3684210.

snookervereniging Dekker zoetermeer

Snookervereniging Dekker Zoetermeer is een vereniging van enthousiaste snooker spelers met Dekker Zoetermeer als thuis locatie. Als lid van de vereniging kunt u op binnenloop gratis snookeren en indien de beschikbaarheid dit toe laat kunt u deelnemen aan de interne competitie die elke dinsdagavond gespeeld wordt. Lees onze brochure met de daarbij behorende voorwaarden voor meer informatie over het snookerlidmaatschap.

U bent van harte welkom om eens te komen kijken of u in te schrijven. Kom op dinsdag vanaf 20:00 uur naar Dekker en maak kennis met Snookervereniging DZ.

bereikbaarheid en openingstijden

Het centrum is te bereiken via de ingang van Party & Businessevents. Om te spelen bij Dekker Snooker Zoetermeer geldt een minimum leeftijd van 18 jaar of onder begeleiding van een volwassene. Houders van een Last Minute lidmaatschap kunnen ook van de snooker gebruik maken als de bowling geopend is.

Openingstijden:

  Maandag: Gesloten
  Dinsdag t/m donderdag: 18.30 uur tot 23.00 uur
  Vrijdag en zaterdag: 18.30 uur tot 1.00 uur
  Zondag: 15.00 uur tot 23.00 uur

  Let op, aangepaste openingstijden gedurende de feestdagen:
  31 december gesloten
  1 januari gesloten