party events

In onze feestzalen verzorgen wij diverse spetterende (thema)feesten om nooit te vergeten! Op dit moment staat op 30 september Zoetermeer Jazz en op 7 oktober staat de jubileum editie van the sound of the '60 op het programma.

Wilt u zelf gebruik maken van een (thema) feestarrangement? Dit kan voor groepen vanaf 45 personen. Indien u met een kleiner gezelschap bent, maken wij graag een passend voorstel voor u! Bijgaand treft u onze uitgebreide informatie aan met vele arrangementen en andere ideeën ter invulling van uw receptie, diner en feestavond. Graag maken wij met u een afspraak om het één en ander persoonlijk toe te lichten in een offertegesprek.

feest concepten

Tijd voor een feestje? Bent u jarig of wilt u een spetterend feest voor uw huwelijk of bedrijf organiseren? Dan hebben wij bij Dekker Zoetermeer de meest gevarieerde arrangementen om uw feest tot een succes te maken. Informeer bij de afdeling Sales of reserveer nu op 079-3684200. Dekker Zoetermeer beschikt over diverse feestzalen waar invulling gegeven kan worden aan feesten en recepties. U kunt bij ons terecht met zowel kleine als grote gezelschappen.

feestarrangementen

Een samenzijn met collega's, familie en vrienden kan bij Dekker Zoetermeer gecombineerd worden met een drankje en een hapje. Onderstaand vindt u een overzicht van de mogelijkheden. U kunt bij onze feestarrangementen een keuze maken uit een selectie van smakelijke tafelgarnituren, hapjes en drankjes.

kids party

Een gaaf kinderfeest ter ere van je verjaardag? Geen zin om thuis iets te organiseren, kom dan naar Dekker Zoetermeer. Restaurant Sweet Lake Italy leent zich fantastisch om eerst wat cadeautjes uit te laten pakken met daarbij een glaasje ranja en een donut. Een uur bowlen in ons hippe bowlingcentrum met 16 verlichte bowlingbanen. Daarna nog lekker een hapje eten met z'n allen en het feest is compleet. Onze tienerfeesten zijn nu ook te reserveren, inclusief een hapje en een drankje, dus informeer snel!

feesten vanaf 500 personen

Door de flexibele indeling is Dekker Zoetermeer ook een perfecte locatie voor grotere gezelschappen tot 3000 personen. Bij meer dan 1750 gasten koppelen wij de (tennis)hal aan het partycentrum. Op deze manier kunnen wij maximaal 3000 gasten ontvangen. Uw gasten kunnen, indien gewenst, centraal ontvangen worden in één ruimte (een gedecoreerde, niet herkenbare (tennis)hal), waarna zij eventueel over verschillende ruimten kunnen "uitzwerven". Hier zijn diverse activiteiten (waaronder bijvoorbeeld bowling en snooker) en thema's te vinden met voor elke gast wat wils. Aan het eind van de avond kan het evenement weer centraal afgesloten worden met bijvoorbeeld een spetterend optreden/slotact. Onze zalen kunnen naar wens in vele thema's worden ingericht zoals een loungeroom, casino, jazzcafé, cabaretzaal, dancing met fantastische lichteffecten enz. Bij ons is zeer veel mogelijk en graag zijn wij u hierbij van dienst.