beleef bloedstollende momenten in de ESCAPEROOMS van dekker zoetermeer

In een Escape room is de opdracht vrij simpel: ontsnap zo snel mogelijk uit de kamer. Maar zo simpel als het klinkt is het niet. Bij Dekker Zoetermeer ervaar je zelfs de spannendste minuten uit je leven. Dekker is namelijk een samenwerking aangegaan met Escape World, een landelijke organisatie met meerdere high level escape rooms. De thema’s bij het sport, party en conferentiecentrum aan de Scheglaan 12 zijn Cabin in the Woods (12+), The Flying Dutchman en School of Witchcraft (12+).

Escape World Zoetermeer is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven. Het concept is heel eenvoudig. U wordt samen met uw vrienden, collega’s of familieleden opgesloten in een van onze Escape World kamers. De escape games kennen vele raadsels, geheimen en verrassingen. Dus gebruik je creativiteit en vindingrijkheid om aanwijzingen te verzamelen, uitdagende puzzels op te lossen en om hopelijk binnen 60 minuten te ontsnappen. Welke escape room je ook kiest, sensatie verzekerd! Ook hebben we dubbele kamers (Cabin in the Woods) en twee enkele kamers. Hierdoor zijn wij een uitstekende keus voor bedrijfsuitjes en (vrijgezellen) feesten! Bij ons zul je een spannend verhaal binnentreden in een zorgvuldig ontwikkelde kamer met opwindende puzzels en een adembenemend decor.

DE THEMA’S
CABIN IN THE WOODS (BATTLE ROOMS)
Je bent samen met je vrienden verdwaald in het bos. Door het slechte weer zijn jullie op zoek naar een geschikte plaats om te overnachten. Na een lange vermoeiende reis zien jullie in de verte plots een blokhut, een ideale plek om te schuilen. Eenmaal binnen, blijkt het toch niet zo’n goed idee te zijn.
Jullie horen spookachtige geluiden, voelen de aanwezigheid van mysterieuze krachten en er gebeuren onverklaarbare dingen. Alle families die hier zijn geweest zijn dood teruggevonden. Er rust een vloek op de hut en het is jullie taak om de geesten weg te jagen voor ze jullie te pakken krijgen!

Aantal personen: 2-5 personen
Minimum leeftijd: 12 jaar
Moeilijkheidsgraad: ****

Wilt u direct reserveren ?

THE FLYING DUTCHMAN
Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Dit vervloekte schip vaart al eeuwenlang rond met de zielen van de dode piraten aan boord. Jullie hebben 60 minuten de tijd om ongezien van het schip te ontsnappen en het meest waardevolle bezit van kapitein Davy Jones te stelen. Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk, of zijn jullie voor eeuwig onderdeel van de kapitein zijn bemanning van levende doden!

Aantal personen: 2-5 personen
Geen minimumleeftijd indien het onder begeleiding van een volwassene is, anders vanaf 12 jaar
Moeilijkheidsgraad: ***

Wilt u direct reserveren ?

SCHOOL OF WITCHCRAFT
De tijd waarop jullie zo lang hebben gewacht is eindelijk aangebroken... Ontdek de wondere wereld van toverdrankjes en magische krachten bij de mysterieuze 'School voor Toverkunst'. In de bibliotheek oefenen jij en je vrienden enkele spreuken en toverformules. Plots horen jullie monstergeluiden uit een donkere gang en gebeuren er allerlei vreemde dingen. Alle andere instructeurs en studenten staan onder een bezwering en kunnen niet meer bewegen. Jullie zijn de enige die niet zijn aangetast. Nu is het aan jullie om dit kwaad te bestrijden. Tijd is essentieel, dus bewijs jullie waardigheid door de puzzels en testen te doorstaan. Gebruik jullie toverstokken, dood dit monster en stel ons niet teleur!

Aantal personen: 2-5 personen
Minimumleeftijd: 12 jaar
Moeilijkheidsgraad: ****

Wilt u direct reserveren ?

LET OP: RESERVEREN KAN TOT 24 UUR VOORAF

Prijzen

Maandag t/m donderdag spel van een uur:
2 personen - € 85,-
3 personen - € 90,-
4 personen - € 95,-
5 personen - € 100,-
Arriveer 10 minuten van te voren!

Vrijdag, zaterdag en zondag spel van een uur:
2 personen - € 90,-
3 personen - € 97,50
4 personen - € 105,-
5 personen - € 112,50
Arriveer 10 minuten van te voren!

Openingstijden van de Escape rooms zijn van maandag t/m vrijdag van 17.00-23.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00-23.00 uur.
Let op, aangepaste openingstijden Escaperooms gedurende de feest- en vakantiedagen:
26-2 t/m 2-3: Geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur
27-4: Gesloten
30-4 t/m 4-5: Geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur

Iedere Escape room biedt plaats voor maximaal 5 personen. Voor de zakelijke markt zijn de reserveringen ook op aanvraag mogelijk en eventueel in combinatie met zakelijke arrangementen.

Wilt u direct reserveren ?

Wij nemen de volgende annuleringsvoorwaarden in acht;
U kunt de escape room tot 72 uur van tevoren kosteloos annuleren, bij annulering binnen 48 tot 72 uur wordt er 50% in rekening gebracht. Annuleringen minder dan 48 uur van tevoren worden niet vergoed.