trouwen

Trouwen bij Dekker Zoetermeer? Wat is daarop uw antwoord? JA GRAAG!! Wist u, dat Dekker Zoetermeer door de gemeente Zoetermeer erkend is als ''Huis der Gemeente''? Dit houdt in, dat u elkaar officieel het 'ja-woord' kunt geven! Bij de gemeente Zoetermeer afdeling Burgerzaken bespreekt u zelf de ambtenaar. Dekker Zoetermeer verzorgt graag uw huwelijksvoltrekking in één van onze sfeervolle zalen. Daarna kunt u bij ons uw receptie en/of trouwfeest geven.

Bijgaand treft u onze uitgebreide informatie aan met vele arrangementen en andere ideeën ter invulling van uw receptie, diner en feestavond. Graag maken wij met u een afspraak om het één en ander persoonlijk toe te lichten in een offertegesprek.

huwelijksvoltrekking

Dekker Zoetermeer is door de Gemeente Zoetermeer erkend als "Huis der Gemeente", wat betekent dat u op onze locatie in het huwelijk kunt treden en dus de hele dag onze gast kunt zijn. Wij hebben diverse zalen waar de voltrekking van uw huwelijk kan plaatsvinden. Deze zalen zijn geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen.

ontvangst

Na de trouwplechtigheid, al dan niet bij Dekker, kunnen u en uw gasten genieten van een hartelijk ontvangst in een van onze feestzalen. In deze sfeervolle ruimtes kunnen wij uw gasten ontvangen met een kopje koffie met bruidstaart. Eventueel kunt u de bruidstaart zelf uitzoeken bij uw favoriete banketbakker. Indien gewenst, kunnen wij uw gasten een glas prosecco of champagne serveren.

receptie

In een van onze sfeervolle ruimtes, b.v. de CD-bar en/of zaal, kunt u uw vrienden en kennissen de gelegenheid geven u met deze speciale gebeurtenis te feliciteren onder het genot van een drankje en hapje. Gedurende de receptie kunnen wij voor u diverse bites verzorgen. U kunt hierbij denken aan; schaaltjes met luxe zoute koekjes en nootjes op de tafels, luxe koude hapjes, diverse warme hapjes of een gemengd warm bittergarnituur.

diner

In ons à la carte restaurant l'Elephant of een van onze feestzalen kunnen wij voor u een diner verzorgen. Vanzelfsprekend kunt u zelf uw 3-gangen diner, exclusief buffet of walking dinner samenstellen. Indien gewenst adviseren wij u graag over onze speciale wijnarrangementen.

feestavond

Bij aankomst verwelkomen wij uw gasten met een welkomstdrankje of indien gewenst met koffie en gebak. Tijdens de feestavond serveren wij uw gasten diverse drankjes naar keuze. Daarnaast kunnen wij uw gasten gedurende de hele avond diverse koude en warme hapjes serveren. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u het entertainment verzorgen. Daarbij valt te denken aan live music of aan bijvoorbeeld een DJ-entertainer. Desgewenst kunnen wij optreden als contactpersoon tussen u en de door u gewenste muzikant(en).