BOWLINGCentrum Dekker Zoetermeer

Met 16 moderne, volautomatische bowlingbanen met flitsende lichtspektakels en verrassende geluidseffecten maakt Dekker Zoetermeer het alom bekende bowlen tot een eigentijdse, populaire belevenis. Een prachtige bar en fluorescerende bowlingballen maken van uw middag of avond bowlen een belevenis.  

Openingstijden

Maandag 16.00 uur tot 23.00 uur
Dinsdag t/m donderdag 14.00 uur tot 23.00 uur
Vrijdag 14.00 uur tot 00.00 uur
Zaterdag 12.00 uur tot 00.00 uur
Zondag 13.00 uur tot 23.00 uur

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen:
31 december en 1 januari: gesloten


Bowlingtarieven

Bowlingarrangementen:

Happy Hour Bowling

1 uur bowlen, een portie bitterballen en 2 consumptiemunten per persoon.
Maandag t/m donderdag € 11,00 per persoon
Vrijdag t/m zondag € 12,00 per persoon
Let op: u kunt dit arrangement maximaal 3 weken voorafgaand bij ons reserveren en geldt bij een minimum van 4 personen.

Strikes, satÉ, hamburger

1 uur bowlen en plateservice in ons sportrestaurant. Keuze uit saté, hamburger of zalmfilet.
Maandag t/m zondag € 19,50 per persoon
Let op: u kunt dit arrangement maximaal 3 weken voorafgaand bij ons reserveren en geldt bij een minimum van 4 personen.

Bowlen, Pizza, pasta

1 uur bowlen en een pizza of pasta naar keuze in restaurant Sweet Lake Italy.
Maandag t/m donderdag € 12,50 per persoon
Vrijdag t/m zondag € 14,50 per persoon
Let op: minimaal 4 personen

Bowlen & 3-gangen diner

1 uur bowlen en een 3-gangen diner in restaurant 'l Elephant
Zondag t/m donderdag € 33,50 per persoon (kinderen t/m 12 jaar € 16,75)
Vrijdag en zaterdag € 35,50 per persoon (kinderen t/m 12 jaar € 17,75)
Let op: minimaal 4 personen

Bowlen kinderfeestjes

Vier je kinderfeestje bij Dekker Zoetermeer! Bowlen, ranja, taart, frietjes of pizza... we maken er één groot feest van... Wij hebben diverse mogelijkheden voor kinderfeestjes. In bijgevoegde brochure vindt u alle informatie.

 

 

35+ League

Bowling Dekker Zoetermeer start vanaf dinsdag 29 augustus 2017 weer met de 35+ bowlingcompetitie.

Het concept richt zich op zowel dames als heren, die over de mogelijkheid beschikken om overdag actief bezig te kunnen zijn. Ontspanning is namelijk niet meer weg te denken uit deze maatschappij en waar het fysiek niet mogelijk is om daadwerkelijk intensief te sporten, biedt Dekker Zoetermeer u die mogelijkheid met bowlen. Denkt u ook “het is eigenlijk wel gezellig om in contact te komen met andere mensen” en houdt u van gezelligheid? Dan is dit een mooie aangelegenheid.

Er zal worden gebowld op zowel de dinsdag– als de donderdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur. De kosten om deel te nemen bedragen € 8,00 per persoon. Bij binnenkomst krijgt u gedurende de speelweken het eerste kopje koffie/thee van het huis. U speelt 4 games per dag. De competitie zal starten op dinsdag 29 augustus 2017 en eindigen op donderdag 31 mei 2018. Iedereen die deelneemt aan deze vrijblijvende competitie krijgt ook nog eens een jaar GRATIS lidmaatschap van de “Dekker Last Minute Club”. Dit lidmaatschap geeft recht op hoge kortingen bij huur van: tennis, squash, bowling en biljarts! De competitie zal in een “league vorm” gespeeld worden, hetgeen betekent dat er met een handicapregeling wordt gespeeld en daardoor geheel vrijblijvend en competitief is, ongeacht ervaring.

Het aantal te spelen middagen bepaalt u geheel zelf, afhankelijk bijvoorbeeld van uw beschikbare vrije tijd. Ideaal dus ook voor mensen met onregelmatige werktijden. Dekker Zoetermeer stelt ook leuke prijzen aan het einde van de competitie beschikbaar voor de nummers 1,2 en 3 bij zowel de dames als de heren. Om in de prijzen te vallen dient u minimaal 100 games te hebben gespeeld.

Als u mee wilt doen en of vragen heeft kunt u bij de receptie en de bowlingbar medewerkers terecht.

 

 

Bowlingvereniging Dekker Zoetermeer BDZ

Op onderstaande website proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over de Bowlingvereniging Dekker Zoetermeer (afgekort BDZ). Dit betreft zowel de informatievoorziening aan de leden van de BDZ en de deelnemers aan onze bedrijvenleague, maar ook de informatievoorziening aan de bezoekers van deze site die geen lid zijn van de BDZ maar die wel interesse hebben in een lidmaatschap of een andere vorm van betrokkenheid bij de BDZ. Website Bowlingvereniging Dekker Zoetermeer

BDZ Leagues en bedrijvenleagues

De BDZ speelt haar leagues met teams van 3 personen. De opbouw van de teams is vrij, dat wil zeggen dat de teams volledig uit dames kunnen bestaan, volledig uit heren, dan wel gemengd. U hoeft geen ervaren bowler te zijn. De leagues worden gespeeld in de zogenoemde handicapvariant. Iedere speler krijgt een handicap oftewel "bonuspunten", afhankelijk van haar of zijn speelsterkte. Zo maken ook de minder ervaren speelsters of spelers een kans.

De bedrijvenleague met teams van 4 personen is een initiatief van Dekker Sport. Derhalve hoeven de deelnemers geen lid te zijn van BDZ en/of de NBF. De BDZ heeft echter wel de organisatie van deze leagues op zich genomen. Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten van BDZ en ook te profiteren van de Last Minute kortingen, raden wij wel aan om lid te worden van de BDZ. Alle uitslagen & standen worden wekelijks bijgewerkt :

 

 

 

 

 

Meer info en inschrijfformulier voor alle leagues