Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer
t 079-3684242
info@dekkerzoetermeer.nl


Twitter Twitter
Facebook

Bowling

Met 16 moderne, volautomatische bowlingbanen met flitsende lichtspektakels en verrassende geluidseffecten maakt Dekker Sport het alom bekende bowlen tot een eigentijdse, populaire belevenis. Een prachtige bar, amusementsspelen en fluorescerende bowlingballen maken van uw middag of avond bowlen een belevenis.

Klik hier voor het prijzenoverzicht in pdf voor bowling

Bowlen en uit eten

Wilt u een gezellige avond bowlen combineren met uit eten?
Bij Dekker kan dat, u heeft de keuze uit twee restaurants:

l’Elephant; een uitstekend restaurant met een menukaart die inspeelt op de verschillende seizoenen.

Dine & Dance (bistro/ grill /dancing); een casual restaurant dat uitermate geschikt is voor grote(re) gezelschappen en waar iedere vrijdag- en zaterdagavond na 21.00 uur een DJ de muziek uit de jaren ’70 en ’80 verzorgt. “Er mag gedanst worden”. Succes verzekerd!

Arrangementen

Wij hebben voor u een aantal sportieve en recreatieve arrangementen samengesteld.
Wat dacht u van een arrangement inclusief tennis, squash, bowlen of snooker/pool met aansluitend een gezellig diner? De arrangementen zijn uitermate geschikt voor grotere gezelschappen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of gezellig uitje met het gezin en/of familie. Ook voor de kinderen verzorgen wij graag een bruisend feestje.

Lees meer >>

Kinderfeestjes

Het meest spraakmakende kinderfeest is toch wel het arrangement "bowlen inclusief kinderdisco” (bowlen, disco met een echte DJ en eten).
Voor het kinderbowlen is alles aanwezig. Bowlingschoenen, kinderballen en zelfs automatische bumpers, zodat scoren en dus de feestvreugde gegarandeerd is!
Nu is het zelfs leuk voor de kinderen om met en tegen de ouders en/of begeleiders te bowlen. Bij de kinderen verschijnen automatisch de bumpers, en bij de ouders/begeleiders verdwijnen de bumpers. Gezellig (eerlijk) bowlen met z’n allen!!

Lees meer >>